Ν. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΜΕΧΡΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΦΛΗΣΗ

 

Πληροφορίες για εμάς

Η Εταιρία ιδρύθηκε το 1989 και ασχολείται αποκλειστικά με την εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων.

 

Είναι δε απόρροια της 40ετους επαγγελματικής πορείας του Πρώτου Προέδρου της εταιρίας, Νικολάου Χατζηπαναγιώτου στα αυτοκίνητα, φορτηγά και επιβατικά, ως Διευθυντού Πωλήσεων της MERCEDES-BENZ στην Ελλάδα.

 

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η εταιρία μας διατήρησε την καλή πελατεία και το καλό όνομα, που είχε ο Πρόεδρος. Έτσι ώστε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές και τεχνικές Ελληνικές εταιρίες να την εμπιστεύονται, να την συμβουλεύονται και να εφοδιάζονται τα απαραίτητα φορτηγά αυτοκίνητα για τις ανάγκες τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Η καλή ποιότητα των εμπορευμάτων, η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εντιμότητα των συναλλαγών μας, η πιστή τήρηση των συμφωνηθέντων κατά την παράδοση των εμπορευμάτων έχει δημιουργήσει την καλή φήμη της εταιρίας μας.

 

Μετά την αποχώρηση του Νικόλαου Χατζηπαναγιώτου λόγω ηλικίας, η νέα γενιά της οικογένειας συνεχίζει στα βήματα του να προσφέρει ότι καλύτερο στα μεταχειρισμένα φορτηγά αυτοκίνητα σε ένα νέο χώρο στο 28ο χλμ Αθηνών - Λαμίας στο Καπανδρίτι, δίπλα στον Ανθό Κηφισιάς Νικολέλη.